filippacarlsson

Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Filippa Carlsson - 6 januari 2011 19:34

Idag så gick jag och Sara upp halv elva haha. Då var det bara att äta sen ut och rida haha. Först red jag Boogie och träna mycket på att öka galoppen. Samtidigt så red Agnes Snäckan så jag och Sara försökte få henne att förstå hur hon skulle rida henne för att hon ska bli mer framme och bli lättare att öka också. Sen red jag Bosse och Sara fick rida Nalle. Fick faktiskt ner Bosse på tyglen ett par gånger :D. Han känndes jätte fin verkligen.


Sen så hann vi bara in och ta av all utrustning sen bar det av till helsingborg och vi blev banbyggare haha. Vi hjälpte till att bygga banan till trettonspelen imorgon. Jag ska faktiskt vara med i trettonspelen för första gången (Om vi inte blir insnöade som i morse)


  

Tror att vi ska se ut så här jag och Boogie vill igentligen ha bruna skydd men mina är förstora så det går inte. Jag har ju brun sadel och brunt träns så det blir inte så konstigt som det ser ut haha.

Av Filippa Carlsson - 6 januari 2011 19:27

Förlåt förlåt att jag inte blogga igår men jag hade fullt upp hela dagen. Jag red först Bosse för Anna och det gick jätte bra verkligen. Hoppade några skutt med honom också vi har verkligen lärt känna varandra nu :). Sen gick vi hem och jag longerade Ubbe. Han var jätte duktig :) har bara lite svårt hur jag ska få hästarna i galopp haha. Sen så red jag Snäckan en stund för att Agnes var iväg på pizza kväll på Åsbo(PK). Sen red jag Boogie och Sara longerade Nalle haha. Sen fick man mocka till alla haha.


Jag sov över hos Sara iförgår så på morgonen hälsa vi på Tico i hans stall stackare som har boxvila :(.

Ovido - Quiz & Flashcards